Kom i gang.


Hvis du er interessert i af dyrke klimatræet så kontakt os og find ud af hvordan du kommer igan. Der er også en del viden at hænte på importørens hjemmeside.  Som vi også sælge fungere som sælger for men der er meget god viden at hænte om træets kvaliteter på hjemmesiden www.paulownia.dk som er importørens side som sælger stiklinge og rod klumber B to B i større portioner

Træet klare sig på de fleste jorde i Danmark det har dog tidliger kun været dyrket i en variation som ikke tåler mere en 6 graders frost. Hvor de Paulownia træer som vi sælger tåler højere frost grader.

Det er dog vigtigt at være opmærksom på at rødderne ikke tåler at stå i vand, så der skal være en meter og 30 cm til grundvandsspejlet for vores hurtigst voksende træ.

Til tømmer planter man træerne med 3 til 4 meter, imellem dem hvis det er hurtige sort man har. Og til biomasse plantes de med 1 til 2 meter i mellem. Hvis det er Den  brede og den mere vand tolerante er der ca en meter mere i mellem træerne. På importørens hjemmeside finder der en udførlig beskrivelse af forskællige dyrknings metoder.


Der kan købes opformerede ikke invasive krydsninger af de hurtig voksende Paulownia træet, efter aftale med importøren, sælger firmaet Bubbelhaven forspirede træ og sælger levende træer til Private og formidler det blandt andet via hjemmesiden her og på andre platforme som til møder og klima events, for at hjælpe arbejdet igang med at skabe konkret naturligt CO2 optag.


Så hvis man selv er interesseret i at deltage i at reducere CO2 fra atmosfæren opfordre vi til at deltage ved at være blandt de første i Danmark der dyrker de hurtigt voksende træer for hvor fremtids skyld.


Det du kan købe hos i Bubbelhavens butik er:


Opformeret træ fra ca 50 cm højt træ for 350,00 Kr

Det er af den hurtigst voksende krydsning (Paulownia 3B07)


De træ varianter som bliver solgt via Bubbelhaven er:


Den hurtige (Paulownia 3B07)


En hurtigt voksende og frostresistent helt ned til 42 graders frost og med en mindre krone.


Den brede (Paulownia 3BFE)

Er næsten lige så hurtigt som kræver lidt mere plads til kronene men får så også en bredere stamme som kan være en fordel til tømmer.


Den mere vand tolerante (Paulownia 3B03)

Er som de to andre også hurtigt voksende den her kan dog kun tåle frost til ned til omkring 20 grader, men kan til gængæld godt vokse i lidt vådere jord dog skal vandspejlet helst ikke være mere end en meter fra jordoverfladen